نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

برلینر چیست؟

برلینر چیست؟

ظاهر شیرینی برلینر خیلی اشتها آور است، مخصوصاً اینکه برای خوشمزه‌تر شدن آن مقداری پودر قند هم بر رویش ریخته می‌شود. برلینر در واقع شیرینی سنتی شمال آلمان است که شکلی شبیه دونات دارد. در ادامه با شیرینی برلینر بیشتر آشنا می‌شویم. 

 

برلینر چیست؟

برلینر یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و پرطرف‌دار و یک نوع دونات آلمانی است و از خمیری شیرین تهیه می‌شود. این نوع دونات که در ایران به نام پیراشکی شناخته می‌شود، پس از سرخ شدن در روغن با انواع مغزی و تاپینگ‌های شکری یا شکلاتی سرو می‌گردد.

برلینر شیرینی سنتی شمال آلمان است که شکلی شبیه دونات دارد. نام این شیرینی در اصل برلینر فنکوکن -Berliner Pfannkuchen است که به خاطر طولانی بودن آن از شکل کوتاه شده، یعنی برلینر استفاده می‌شود. برلینر از اولین پیراشکی‌های ژلاتین دار است.

برای درست کردن این شیرینی داخل خمیر شیرین را با مارمالاد یا مربا پر و در روغن سرخ می‌کنند. ظاهر این شیرینی خیلی اشتهاآور است، مخصوصاً اینکه برای خوشمزه‌تر شدن آن مقداری پودر قند هم بر رویش ریخته می‌شود.

مواد اولیه اصلی برلینر شامل آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن و شیر خشک است که این دونات همچنین به عنوان یک میان وعده بین‌المللی شناخته می‌شود.

در ایران جزو شیرینی‌های محسوب می‌شود و بیشتر به عنوان دسر، میان‌وعده یا غذای خیابانی مصرف می‌شود که با خمیر شیرین پرشده و روی آن با کاکائو یا شکر پوشانده می‌شود.

از برلینر می‌شود به عنوان عصرانه یا تغذیه‌های میان وعده‌ای و به عنوان تغذیه‌های آماده و سریع استفاده کرد و دانش آموزان و مشاغل مختلف برای صبحانه و پیش غذا سر کار و در مدرسه استفاده کرد و تغذیه‌ای پر انرژی و خوش مزه است.

در فصل سرد تقریباً در تمام نانوایی‌ها و نانوایی‌های آلمان می‌توانید دونات شیرین آلمانی برلینی بخرید! اینها دونات‌هایی هستند که در روغن سرخ شده‌اند که داخل آن‌ها بعد از پخت مربا می‌ریزند.

دونات‌های برلینی در ماه فوریه محبوبیت خاصی پیدا می‌کنند. در این زمان، تنوع دونات‌ها شگفت‌انگیز است. اما در هر زمان دیگری از سال، آنها اغلب در قفسه‌ها دیده می‌شوند.

حداقل نسخه کلاسیک آنها که یک دونات با پر کردن، معمولاً با مربای توت فرنگی – تمشک که سخاوتمندانه با پودر قند روی آن پاشیده می‌شود.

در ایام کارناوال انواع و اقسام این محصول به فروش می‌رسد، با فیلینگ شکلاتی، با لیکور تخم مرغ، با خامه وانیلی، با نوقا، با خامه تیرامیسو، تزئین شده با آجیل و انواع دکورهای خوراکی روشن.