نان تست جو بامبو

(با مغزدانه های آفتابگردان و کدو)

‌ Barley Toast

نان تست جو نان بامبو

ترکیبات نان تست جو:

آرد گندم، آرد جو، تخم آفتاب گردان، تخم کدو، بهبود دهنده مجاز نان جو، مخمر، روغن مایع (آفتاب گردان)، آرد مالت، نمک تصفیه شده خوراکی، گلوتن گندم، آب آشامیدنی

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست جو:

۲۵۸

کیلو کالری

انرژی

۸/۹

گرم

پروتئین

۱/۹۷

گرم

چربی

۵۱/۳

گرم

کربوهیدرات

۳/۵

گرم

فیبر

ترکیبات نان تست جو:

آرد گندم، آرد جو، تخم آفتاب گردان، تخم کدو، بهبود دهنده مجاز نان جو، مخمر، روغن مایع (آفتاب گردان) آرد مالت، نمک تصفیه شده خوراکی، گلوتن گندم، آب آشامیدنی

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست جو:

۲۵۸

کیلو کالری

انرژی

۸/۷

گرم

پروتئین

۱/۹۷

گرم

چربی

۵۱/۳

گرم

کربوهیدرات

۳/۵

گرم

فیبر

نان تست جو نان بامبو

سهم هر برش نان تست جو با مغز دانه های آفتابگردان و کدو

انرژی ۶۴/۵ کیلوگرم

قند ۰/۸ گرم

چربی ۰/۵ گرم

نمک ۰/۳ گرم

اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم

اندک

متوسط

زیاد

نان تست جو بامبو

نان جو از آن نان‌های سنتی است که از قدیم در سفره‌های ایرانی وجود داشته است. اما نان تست جو “نان بامبو” نانی مدرن، پر خاصیت و ارزشمند است. این نان مخلوطی از آرد گندم، آرد جو، تخم آفتاب گردان و تخم کدو می‌باشد.
جو جزء اولین دانه‌های است که تمدن‌های اولیه پرورش داده‌اند و امروزه هم بین غلات در سراسر جهان رتبه چهارم از نظر میزان کشت را دارد.
نان تست جو سالم‌ تر از نان گندم است، جو دوسر از نظر پروتئین غنی‌تر از گندم است (تقریبا دو برابر است) و برای ترمیم عضلات گزینه بسیار خوب و مفیدی است.
همچنین نان جو به دلیل وجود فیبر بالا برای بهبود مشکلات گوارشی موثر است همچنین در تنظیم فشارخون و بهبود سلامت قلب نقش موثری دارد. نان تهیه شده از آرد جو، حاوی مقادیر زیادی از ویتامین، آنتی اکسیدان، پروتئین و فیبر می‌باشد.
شما می‌توانید نان جو بامبو را در وعده صبحانه قرار دهید و یا به همراه غذاهای خود مصرف کنید. از سوی دیگر نان جو بامبو به صورت عمده‌ای ویتامین ب بدن را تامین می‌کند.

انواع نان تست بامبو