نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

نان تست کلاسیک بامبو

‌ Classic Toast

نان تست کلاسیک بامبو

ترکیبات نان تست کلاسیک:

آرد گندم، خمیرمایه، روغن مایع (آفتابگردان)، شکر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده‌های مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست کلاسیک:

۲۳۵/۸

کیلو کالری

انرژی

۹/۷

گرم

پروتئین

۲/۸

گرم

چربی

۴۲/۹

گرم

کربوهیدرات

۰.۸۴

گرم

فیبر

ترکیبات نان تست کلاسیک:

آرد گندم، خمیرمایه، روغن مایع (آفتابگردان)، شکر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده‌های مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست کلاسیک:

۲۳۵/۸

کیلو کالری

انرژی

۹/۷

گرم

پروتئین

۲/۸

گرم

چربی

۴۲/۹

گرم

کربوهیدرات

۰/۸۴

گرم

فیبر

نان تست کلاسیک بامبو

سهم هر برش نان تست (۲۵ گرم)

انرژی ۵۹ کیلوکالری

قند ۱/۵ گرم

چربی ۰/۷ گرم

نمک ۰/۲۵ گرم

اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم

اندک

متوسط

زیاد

نان تست کلاسیک بامبو

نان تست کلاسیک تکه نان بسیار نرم و لطیفی است که طعم واقعا دلپذیری دارد. این نان مانند بقیه نان‌های تست “نان بامبو” از بافت و انسجام بینظیری برخوردار است؛ سایز و قطر هر برش از نان تست کلاسیک به صورتی در نظر گرفته شده که شما را به صبحانه ای کلاسیک و دلپذیر دعوت می کند.

برشته (تست) کردن این نان عطر و طعم آن را دو چندان می کند. کیفیت بی‌نظیر این نان باعث شده مصرف این نان در تمام وعده‌های غذایی، میان وعده‌ها و ساندویچ‌ها مورد پسند واقع شود.

نان تست در تهیه انواع ساندویچ کاربرد زیادی دارد. ژامبون و انواع سبزیجات را می‌توان با نان تست ترکیب نمود و ساندویچ‌های خوشمزه‌ای طراحی کرد.

نان تست برای تهیه انواع ساندویچ سرد بسیار مناسب است و معمولا برای تهیه ساندویچ‌های سردی که در ترکیبات آنها سس مایونز به کار رفته از نان تست استفاده می‌شود.

انواع نان تست بامبو