نان تست سبوس بامبو
Bran Toast

ترکیبات نان تست سبوس:
آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهندههای مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.
وزن محصول: ۵۳۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنولوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست سبوس:
۲۲۵
کیلو کالری
انرژی
۹
گرم
پروتئین
۱/۷۵
گرم
چربی
۵۱
گرم
کربوهیدرات
۵/۲
گرم
فیبر
ترکیبات نان تست سبوس:
آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهندههای مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.
وزن محصول: ۵۳۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنولوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست سبوس:
۲۲۵
کیلو کالری
انرژی
۹
گرم
پروتئین
۱/۷۵
گرم
چربی
۵۱
گرم
کربوهیدرات
۵/۲
گرم
فیبر

سهم هر برش نان تست سبوس (۲۵ گرم)
انرژی ۵۶ کیلوگرم
قند ۰/۷ گرم
چربی ۰/۵ گرم
نمک ۰/۱۵ گرم
اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم
اندک
متوسط
زیاد
نان تست سبوسدار بامبو
نان تست سبوسدار از نانهای خوشمزه و معروف فرانسوی است و در صورتی که نان تست با آرد گندم سبوسدار تهیه شده باشد بو، طعم و ماندگاری بهتر و طولانیتری دارد. این نان ارزشمند بر کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تحریک رودهها تأثیرگذار بوده و برای لاغری مفید است.
نان تست سبوس”نان بامبو” از آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهندههای مجاز نان، گلوتن گندم و آب آشامیدنی تشکیل شده است. گندم از رایجترین نوع غلات مصرفی در دنیا است که از آن غذاهایی مانند نان، ماکارونی و بیسکویت تهیه میشود و سبوس از غنیترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب میشود.
مغز این نان بسیار مغذی است. نانهایی که با آرد کامل و سبوسدار تهیه میشود، نسبت به نان تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آنها مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامینها را تأمین میکند.
در نان سبوسدار به طور میانگین، دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد. به طور کلی مواد فیبری در نانهای سبوسدار راهی برای رفع مشکلات گوارشی است.
سبوس فراوری شده باعث بهبود جذب ریز مغذیهایی مانند آهن و کلسیم میشود و در نتیجه ابتلا به پوکى استخوان و کم خونى را کاهش میدهد. نان گندم سبوسدار با دارا بودن عناصری مانند کلسیم، روی، ید، ویتامین B و ویتامین E به پیشگیری از التهاب مزمن کمک میکند و برای کاهش دردهای حاصل از روماتیسم مفید است.
همچنین سلامت استخوانها و دندانها، درمان یبوست، رفع چاقی، جلوگیری از بروز سرطان روده و بیماریهای قلبی و عروقی از جمله خواص نان سبوسدار است. استفاده از سبوس فراوری شده باعث کمک به کاهش وزن، تحرک دستگاه گوارش و جلوگیرى از بیماریهای کلون به خصوص سرطان روده میگردد.
از نان تست سبوس “نان بامبو” در وعده صبحانه و همچنین در تهیه غذاهای مختلف میتوان استفاده کرد. به طور کلی این نان قابل استفاده در تمامی وعدههای غذایی است. تنها باید به این مسئله توجه شود که مصرف آن در افراد دارای مشکل هضم و گوارش گلوتن گندم بهتر است با مشورت پزشک انجام شود.
ویژگیهای محصول
- نان تست گندم با دارا بودن فسفر به نگهداری و رشد بافتهای بدن کمک میکند.
- با توجه به آنتی اکسیدانهای موجود در تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین جلوگیری از ابتلا به سرطان روده مؤثر است.
- مناسب برای رژیمهای لاغری و افراد ورزشکار به دلیل فیبر بالا، ویتامینهای گروه ب و…
- در تنظیم و بهبود سیستم گوارش هیچ مادهای با سبوس برابری نمیکند.
- سبوس موجود در این نان سرشار از ویتامینهای گروه (B) است.
- قابل استفاده در تمامی وعدههای غذایی
نان تست در تمام جهان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از مردم به خوردن نان تست علاقه دارند و در انواع وعدههای غذایی خود در کنار غذاهای گوناگون از آن استفاده میکنند.
حدود ۱۳ هزار سال پیش، در زمان پادشاه تات، مصریان حدود ۴۰ نوع نان میپختند و میخوردند. یکی از لطفهای مصریان به ما ساخت “کوره” و انواع مزههای نان بود. نانهایی بسیار خوشمزه که باعث شد، نانپزها و کورههایشان توسط یونانیها به یونان و اروپا برده شوند و اینگونه بود که نان تست غذای اصلی اروپای غربی شد.
نان تُست که به انگلیسی Toast گفته میشود یا نان برشتی، نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته شده است. نان تست را میتوان با آرد گندم و آرد روگن (چاودار) تهیه کرد. اگر در تهیه نان تست آرد روگن یا چاودار استفاده شده باشد به دلیل اینکه این آرد تیره است، نان تست به دست آمده هم تیره میشود که به تست سیاه معروف است. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف میشود. نان تست را میتوان با مربا و مارمالاد مصرف نمود که بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل میدهند. از نان تست برای تهیهٔ انواع ساندویچ هم استفاده میشود.
معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین میمالند که این کره با حرارت نان تست شده آب میشود و جذب نان میگردد. فرانسویها عقیده دارند که چون خانههای مردم انگلستان خیلی سرد بود، آنها این نوع نان را اختراع نمودند تا با استفاده از حرارت نان، بتوانند کره را در سطح نان پخش کنند.
همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار میرود. میتوان نان تست را به صورت تکههای ریز کرده و به آن ادویهجات و انواع چاشنی اضافه کرد. از این تکههای نان تست مزهدار، در انواع سالادها یا دیگر خوراکها استفاده میشود.
معمولاً نان تست را با قرار دادن داخل دستگاه برقی برشتهکن برشته میکنند. همچنین میتوان این نوع نان را داخل فر و روی سینی آن برشته و تست نمود.
انواع مختلفی از نان وجود دارد و هر کدام از نانها ارزش غذایی و بافت و طعم مخصوص به خود را دارند. جدای از منبع آردی که نان از آن تهیه میشود، تست کردن نیز تأثیرات مفیدی روی نان میگذارد.
نان را میتوان خیلی سریع و ساده فقط با یک تستر برشته کرد. در ادامه با ۶ خاصیت مصرف نان برشته یا تست شده در رژیم غذایی آشنا خواهیم شد.
مناسب برای افراد دیابتی
نان تست برای افراد دیابتی بسیار مفید است. زیرا میزان چربی و شاخص گلوکز در آن پایین است.
کاهش میزان چربی
نان مقداری چربی دارد. چربی نیز یکی از علتهای افزایش وزن است. اگر مشکل اضافهوزن یا دیابت دارید، مصرف نان تستشده برای سلامتتان مفید است.
مدیریت شاخص گلوکز
شاخص گلوکز، مانند چربی، ممکن است روی وزنتان تأثیر منفی داشته باشد. اگر دیابت دارید و هر روز نان مصرف میکنید، بهتر است نانهایی را مصرف کنید که شاخص گلوکز پایینی داشته باشند.
کاهش اسهال
از دیگر فواید نان تست میتوان به درمان اسهال اشاره کرد. این نوع نان حجم مدفوع را افزایش میدهد و جلوی اسهال را میگیرد.
کاهش حالت تهوع و استفراغ
احساس حالت تهوع و استفراغ از حالات ناخوشایند برای افراد است. در این وضعیت، بهترین انتخاب این است که مقداری نان تست همراه با شیر مصرف بکنید.
تأمین انرژی
نشاسته یکی از بهترین منابع برای تأمین انرژی است. نان تست نیز نشاسته دارد و شاخص گلوکزش پایین است. به همین دلیل، بخش زیادی از صبحانۀ بسیاری از افراد را نشاسته تشکیل میدهد.
یکی از بهترین انواع نان، نان تست است و افراد زیادی در سرتاسر جهان آن را مصرف میکنند. تست کردن نان موجب تغییراتی شیمیایی میشود که به افزایش عمر مفید نان کمک میکند. همچنین تست کردن نان، باعث میشود چربی و کالری آن کاهش پیدا کند.
هنگامی که نان خود را تست میکنیم، ارزش غذایی موجود در نان نیز تغییر میکند و این با مزایای زیادی همراه است. این نوع از نان برای افراد دیابتی بسیار خوب است؛ چرا که نان تست، نسبت به سایر نانهای موجود، چربی و شاخص گلیسمی کمتری دارد.
این دو عامل در سلامت افراد دیابتی نقش بسیار مهمی دارند. در نتیجه مصرف نان تست، بهجای سایر نانهای سنگین، به افراد دیابتی توصیه میشود.
به طور کلی، نان تست بسیار سبک است و بافت نرم و بسیار خوش طعمی دارد و دیرهضم نیست. هر نوع نان سفیدی به علت نداشتن سبوس و فیبر نسبت به نانهای کامل ضعیفتر است و بهتر است به عنوان نان اصلی استفاده نشود.
در واقع هرچه فرایند تصفیه آرد سبکتر باشد، آرد مواد مغذی بیشتری خواهد داشت. معمولاً آردهای تیرهتر پروتئین و فیبر بیشتری دارند. بهتر است همواره از نانهای تهیه شده از غلات کامل استفاده کنید. این نانها ارزش غذایی بالاتری دارند.
برای افزایش مواد مغذی نان، نان تستهای سبوسدار نیز وجود دارد که در تهیه آنها از آرد جو استفاده میشود. هر چند بافت این نانها کمی با نان تست متفاوت است، اما به هر حال از نظر تغذیه دارای فواید بیشتری هستند.
یکی از بهترین انواع نان، نان تست است و افراد زیادی در سرتاسر جهان آن را مصرف میکنند. تست کردن نان موجب تغییراتی شیمیایی میشود که به افزایش عمر مفید نان کمک میکند. همچنین تست کردن نان، باعث میشود چربی و کالری آن کاهش پیدا کند.
هنگامی که نان خود را تست میکنیم، ارزش غذایی موجود در نان نیز تغییر میکند و این با مزایای زیادی همراه است. این نوع از نان برای افراد دیابتی بسیار خوب است؛ چرا که نان تست، نسبت به سایر نانهای موجود، چربی و شاخص گلیسمی کمتری دارد.
این دو عامل در سلامت افراد دیابتی نقش بسیار مهمی دارند. در نتیجه مصرف نان تست، بهجای سایر نانهای سنگین، به افراد دیابتی توصیه میشود.
به طور کلی، نان تست بسیار سبک است و بافت نرم و بسیار خوش طعمی دارد و دیرهضم نیست. هر نوع نان سفیدی به علت نداشتن سبوس و فیبر نسبت به نانهای کامل ضعیفتر است و بهتر است به عنوان نان اصلی استفاده نشود.
در واقع هرچه فرایند تصفیه آرد سبکتر باشد، آرد مواد مغذی بیشتری خواهد داشت. معمولاً آردهای تیرهتر پروتئین و فیبر بیشتری دارند. بهتر است همواره از نانهای تهیه شده از غلات کامل استفاده کنید. این نانها ارزش غذایی بالاتری دارند.
برای افزایش مواد مغذی نان، نان تستهای سبوسدار نیز وجود دارد که در تهیه آنها از آرد جو استفاده میشود. هر چند بافت این نانها کمی با نان تست متفاوت است، اما به هر حال از نظر تغذیه دارای فواید بیشتری هستند.