نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

نان تست سبوس بامبو

‌ Bran Toast

نان تست سبوس بامبو

ترکیبات نان تست سبوس:

آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده‌های مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست سبوس:

۲۲۵

کیلو کالری

انرژی

۹

گرم

پروتئین

۱/۷۵

گرم

چربی

۵۱

گرم

کربوهیدرات

۵/۲

گرم

فیبر

ترکیبات نان تست سبوس:

آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده‌های مجاز نان، گلوتن گندم، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست سبوس:

۲۲۵

کیلو کالری

انرژی

۹

گرم

پروتئین

۱/۷۵

گرم

چربی

۵۱

گرم

کربوهیدرات

۵/۲

گرم

فیبر

نان تست سبوس بامبو

سهم هر برش نان تست سبوس (۲۵ گرم)

انرژی ۵۶ کیلوگرم

قند ۰/۷ گرم

چربی ۰/۵ گرم

نمک ۰/۱۵ گرم

اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم

اندک

متوسط

زیاد

نان تست سبوس‌دار بامبو

نان تست سبوس‌دار از نان‌های خوشمزه و معروف فرانسوی است و در صورتی که نان تست با آرد گندم سبوس‌دار تهیه شده باشد بو، طعم و ماندگاری بهتر و طولانی‌تری دارد. این نان ارزشمند بر کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تحریک روده‌ها تأثیرگذار بوده و برای لاغری مفید است.

نان تست سبوس”نان بامبو” از آرد گندم، سبوس گندم، روغن مایع (آفتابگردان)، مخمر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده‌های مجاز نان، گلوتن گندم و آب آشامیدنی تشکیل شده است. گندم از رایج‌ترین نوع غلات مصرفی در دنیا است که از آن غذاهایی مانند نان، ماکارونی و بیسکویت تهیه می‌شود و سبوس از غنی‌ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی محسوب می‌شود.

مغز این نان بسیار مغذی است. نان‌هایی که با آرد کامل و سبوس‌دار تهیه می‌شود، نسبت به نان‌ تهیه شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آنها مقداری از نیاز روزانه بدن به املاح، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین‌ها را تأمین می‌کند.

در نان سبوس‌دار به طور میانگین، دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد. به طور کلی مواد فیبری در نان‌های سبوس‌دار راهی برای رفع مشکلات گوارشی است.

سبوس فراوری شده باعث بهبود جذب ریز مغذی‌هایی مانند آهن و کلسیم می‌شود و در نتیجه ابتلا به پوکى استخوان و کم خونى را کاهش می‌دهد. نان گندم سبوس‌دار با دارا بودن عناصری مانند کلسیم، روی، ید، ویتامین B و ویتامین E به پیشگیری از التهاب مزمن کمک می‌کند و برای کاهش دردهای حاصل از روماتیسم مفید است.

همچنین سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها، درمان یبوست، رفع چاقی، جلوگیری از بروز سرطان‌ روده و بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله خواص نان سبوس‌دار است. استفاده از سبوس فراوری شده باعث کمک به کاهش وزن، تحرک دستگاه گوارش و جلوگیرى از بیماری‌های کلون به خصوص سرطان روده می‌گردد.

از نان تست سبوس “نان بامبو” در وعده صبحانه و همچنین در تهیه غذاهای مختلف می‌توان استفاده کرد. به طور کلی این نان قابل استفاده در تمامی وعده‌های غذایی است. تنها باید به این مسئله توجه شود که مصرف آن در افراد دارای مشکل هضم و گوارش گلوتن گندم بهتر است با مشورت پزشک انجام شود.

 

ویژگی‌های محصول

  • نان تست گندم با دارا بودن فسفر به نگهداری و رشد بافت‌های بدن کمک می‌کند.
  • با توجه به آنتی اکسیدان‌های موجود در تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین جلوگیری از ابتلا به سرطان روده مؤثر است.
  • مناسب برای رژیم‌های لاغری و افراد ورزشکار به دلیل فیبر بالا، ویتامین‌های گروه ب و…
  • در تنظیم و بهبود سیستم گوارش هیچ ماده‌ای با سبوس برابری نمی‌کند.
  • سبوس موجود در این نان سرشار از ویتامینه‌ای گروه (B) است.
  • قابل استفاده در تمامی وعده‌های غذایی

انواع نان تست بامبو