نان تست هفت غله

Seven Grain Toast

نان تست هفت غله

ترکیبات نان تست هفت غله:

آرد گندم، بهبود دهنده های مجاز نان، خمیر مایه، روغن مایع (آفتابگردان)، مالت، نمک تصفیه شده خوراکی، تخم آفتابگردان، تخم کدو، تخم کتان، کنجد، سیاه دانه، دانه جو، تخم خرفه، جو پرک، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست هفت غله:

۲۶۸

کیلو کالری

انرژی

۹/۵

گرم

پروتئین

۳/۲

گرم

چربی

۳۰/۲

گرم

کربوهیدرات

۵/۴

گرم

فیبر

ترکیبات نان تست هفت غله:

آرد گندم، بهبود دهنده های مجاز نان، خمیر مایه، روغن مایع (آفتابگردان)، مالت، نمک تصفیه شده خوراکی، تخم آفتابگردان، تخم کدو، تخم کتان، کنجد، سیاه دانه، دانه جو، تخم خرفه، جو پرک، آب آشامیدنی.

وزن محصول: ۵۳۰ گرم

ارزش غذایی در ۲۵ گرم نان تست هفت غله:

۶۷

کیلو کالری

انرژی

۰/۱۲

گرم

قند

۰/۷۵

گرم

چربی

۰/۲۵

گرم

نمک

۰

گرم

اسیدهای چرب ترانس

نان تست هفت غله

نان تست هفت غله چیست؟

نان تست هفت غله “نان بامبو” مخلوطی منحصر به فرد از غلات گندم، جو، چاودار، جو پرک، دانه های آفتابگردان، کنجد، تخم کتان و سیاه دانه و سرشار از فیبرهای غذایی می باشد. این تنوع در مواد اولیه خواص تغذیه ای بی شماری را برای مصرف کننده دارد. مغز این نان بسیار مغذی است و به علت فرآیند پیشرفته تولید و تخمیرکامل قابلیت هضم راحتی دارد.
غلات منبع غذایی ارزشمندی از منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی و فیبرهای غذایی است. با مصرف نان تست هفت غله شما احساس سیری طولانی مدت خواهید داشت. این نان به دلیل استفاده از آرد چاودار مناسب افراد دیابتی نیز می باشد.
نان هفت غله را بدون آرد سفید یا با کمترین میزان آرد سفید تهیه می‌کنند. استفاده از نان هفت غله شما را به داشتن رژیم غذایی سالم‌تر نزدیک کرده و از خواص دانه‌های روغنی بهره‌مند می‌کند.‌

نان تست چیست؟

نان تست در تمام جهان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از مردم به خوردن نان تست علاقه دارند و در انواع وعده‌های غذایی خود در کنار غذاهای گوناگون از آن استفاده می‌کنند.

حدود ۱۳ هزار سال پیش، در زمان پادشاه تات، مصریان حدود ۴۰ نوع نان می‌پختند و می‌خوردند. یکی از لطف‌های مصریان به ما ساخت “کوره” و انواع مزه‌های نان بود. نان‌هایی بسیار خوشمزه که باعث شد، نان‌پزها و کوره‌هایشان توسط یونانی‌ها به یونان و اروپا برده شوند و این‌گونه بود که نان تست غذای اصلی اروپای غربی شد.

نان تُست که به انگلیسی Toast گفته می‌شود یا نان برشتی، نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته شده است. نان تست را می‌توان با آرد گندم و آرد روگن (چاودار) تهیه کرد. اگر در تهیه نان تست آرد روگن یا چاودار استفاده شده باشد به دلیل اینکه این آرد تیره است، نان تست به دست آمده هم تیره می‌شود که به تست سیاه معروف است. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف می‌شود. نان تست را می‌توان با مربا و مارمالاد مصرف نمود که بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل می‌دهند. از نان تست برای تهیهٔ انواع ساندویچ هم استفاده می‌شود. 

معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین می‌مالند که این کره با حرارت نان تست شده آب می‌شود و جذب نان می‌گردد. فرانسوی‌ها عقیده دارند که چون خانه‌های مردم انگلستان خیلی سرد بود، آن‌ها این نوع نان را اختراع نمودند تا با استفاده از حرارت نان، بتوانند کره را در سطح نان پخش کنند.

همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار می‌رود. می‌توان نان تست را به صورت تکه‌های ریز کرده و به آن ادویه‌جات و انواع چاشنی اضافه کرد. از این تکه‌های نان تست مزه‌دار، در انواع سالادها یا دیگر خوراک‌ها استفاده می‌شود.

معمولاً نان تست را با قرار دادن داخل دستگاه برقی برشته‌کن برشته می‌کنند. همچنین می‌توان این نوع نان را داخل فر و روی سینی آن برشته و تست نمود.

مواد تشکیل دهنده نان تست

معمولاً از آرد گندم در تهیه نان تست استفاده می‌کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می‌شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می‌روند.

نان تست ترکیبی، از دانه‌های نشاسته مختلف مثل جو و زیره تشکیل شده است. این ترکیب را با آرد در دستگاهی انباشته و مخلوط می‌کنند. در پخت این مدل نان تست از ۶۰۰ کیلو آرد استفاده شده است.

ترکیب‌های آسیاب شده و مخلوط شده در این محفظه‌های غول پیکر انباشته می‌شوند. هر یک برش نان تست با ضخامت حدود ۱ سانتی‌متر، معادل یک واحد نان و برابر با ۳۰ کیلوکالری انرژی است.

به طور کلی می‌توان گفت، مواد لازم اصلی در تولید نان صنعتی عبارت‌اند از: نمک، آرد، خمیرمایه و آب.

اما با توجه به فرمولاسیون تولید خمیر، می‌توان علاوه بر مواد اصلی از ترکیبات دیگری نیز استفاده کرد:

  • آرد سایر غلات
  • شیر
  • روغن
  • گلوتن
  • شکر

مواد لازم برای نان تست خانگی شامل موارد زیر است

  • آرد نان فانتزی
  • نمک
  • شکر
  • کره
  • آب ولرم
  • شیر ولرم
  • شیرخشک قنادی (اختیاری)
  • خمیرمایه فوری

تست کردن نان چه تأثیری دارد؟

یکی از بهترین انواع نان، نان تست است و افراد زیادی در سرتاسر جهان آن را مصرف می‌کنند. تست کردن نان موجب تغییراتی شیمیایی می‌شود که به افزایش عمر مفید نان کمک می‌کند. همچنین تست کردن نان، باعث می‌شود چربی و کالری آن کاهش پیدا کند.

هنگامی که نان خود را تست می‌کنیم، ارزش غذایی موجود در نان نیز تغییر می‌کند و این با مزایای زیادی همراه است. این نوع از نان برای افراد دیابتی بسیار خوب است؛ چرا که نان تست، نسبت به سایر نان‌های موجود، چربی و شاخص گلیسمی کمتری دارد.

این دو عامل در سلامت افراد دیابتی نقش بسیار مهمی دارند. در نتیجه مصرف نان تست، به‌جای سایر نان‌های سنگین، به افراد دیابتی توصیه می‌شود.

به طور کلی، نان تست بسیار سبک است و بافت نرم و بسیار خوش طعمی دارد و دیرهضم نیست. هر نوع نان سفیدی به علت نداشتن سبوس و فیبر نسبت به نان‌های کامل ضعیف‌تر است و بهتر است به عنوان نان اصلی استفاده نشود.

در واقع هرچه فرایند تصفیه آرد سبک‌تر باشد، آرد مواد مغذی بیشتری خواهد داشت. معمولاً آردهای تیره‌تر پروتئین و فیبر بیشتری دارند. بهتر است همواره از نان‌های تهیه شده از غلات کامل استفاده کنید. این نان‌ها ارزش غذایی بالاتری دارند.

برای افزایش مواد مغذی نان، نان تست‌های سبوس‌دار نیز وجود دارد که در تهیه آنها از آرد جو استفاده می‌شود. هر چند بافت این نان‌ها کمی با نان تست متفاوت است، اما به هر حال از نظر تغذیه دارای فواید بیشتری هستند.

فواید نان تست

انواع مختلفی از نان وجود دارد و هر کدام از نان‌ها ارزش غذایی و بافت و طعم مخصوص به خود را دارند. جدای از منبع آردی که نان از آن تهیه می‌شود، تست کردن نیز تأثیرات مفیدی روی نان می‌گذارد.

نان را می‌توان خیلی سریع و ساده فقط با یک تستر برشته کرد. در ادامه با ۶ خاصیت مصرف نان برشته یا تست شده در رژیم غذایی آشنا خواهیم شد.

مناسب برای افراد دیابتی

نان تست برای افراد دیابتی بسیار مفید است. زیرا میزان چربی و شاخص گلوکز در آن پایین است.

کاهش میزان چربی

نان مقداری چربی دارد. چربی نیز یکی از علت‌های افزایش وزن است. اگر مشکل اضافه‌وزن یا دیابت دارید، مصرف نان تست‌شده برای سلامتتان مفید است.

مدیریت شاخص گلوکز

شاخص گلوکز، مانند چربی، ممکن است روی وزنتان تأثیر منفی داشته باشد. اگر دیابت دارید و هر روز نان مصرف می‌کنید، بهتر است نان‌هایی را مصرف کنید که شاخص گلوکز پایینی داشته باشند.

کاهش اسهال

از دیگر فواید نان تست می‌توان به درمان اسهال اشاره کرد. این نوع نان حجم مدفوع را افزایش می‌دهد و جلوی اسهال را می‌گیرد.

کاهش حالت تهوع و استفراغ

احساس حالت تهوع و استفراغ از حالات ناخوشایند برای افراد است. در این وضعیت، بهترین انتخاب این است که مقداری نان تست همراه با شیر مصرف بکنید.

تأمین انرژی

نشاسته یکی از بهترین منابع برای تأمین انرژی است. نان تست نیز نشاسته دارد و شاخص گلوکزش پایین است. به همین دلیل، بخش زیادی از صبحانۀ بسیاری از افراد را نشاسته تشکیل می‌دهد.