نان تست پروتئین بامبو
Protein Toast
ترکیبات نان تست پروتئین
آرد نول، شیرخشک بدون چربی، پروتئین، آب پنیر، بهبود دهنده، آرد گندم سبوس دار، آرد سویا، روغن مایع آفتابگردان، خمیر مایه خشک، نمک تصفیه شده خوراکی، گلوتن گندم، آب آشامیدنی، مغز کدو، مغز آفتابگردان، تخم کتان، کنجد، سیاه دانه، جو پرک، تخم خرفه.
وزن محصول: ۴۷۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنولوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست پروتئین:
۳۱۷/۳
کیلو کالری
انرژی
۲۱
گرم
پروتئین
۳/۳
گرم
چربی
۵۲/۷
گرم
کربوهیدرات
۲/۷
گرم
فیبر
ترکیبات نان تست پروتئین:
آرد نول، شیرخشک بدون چربی، پروتئین، آب پنیر، بهبود دهنده، آرد گندم سبوس دار، آرد سویا، روغن مایع آفتابگردان، خمیر مایه خشک، نمک تصفیه شده خوراکی، گلوتن گندم، آب آشامیدنی، مغز کدو، مغز آفتابگردان، تخم کتان، کنجد، سیاه دانه، جو پرک، تخم خرفه.
وزن محصول: ۴۷۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنولوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان تست پروتئین:
۳۱۷/۳
کیلو کالری
انرژی
۲۱
گرم
پروتئین
۳/۳
گرم
چربی
۵۲/۷
گرم
کربوهیدرات
۲/۷
گرم
فیبر
سهم هر برش نان تست پروتئین (۲۵ گرم)
انرژی ۷۹/۳ کیلوگرم
قند ۰ گرم
چربی ۰/۸ گرم
نمک ۰/۱ گرم
اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم
اندک
متوسط
زیاد
نان تست پروتئین بامبو
نان تست پروتئین “نان بامبو” از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و از نظر پروتئین گیاهی، بسیار غنی میباشد.
نان پروتئینی از آرد کامل گندم تهیه شده و شامل آرد نول، آرد ذرت، آرد سویا، شیر خشک بدون چربی، پودر آب پنیر، گلوتن و روغن مایع گیاهی میباشد.
نان غنی شده با پروتئین یک خوراک عالی برای قبل از ورزش یا بخشی از وعده غذایی پس از ورزش محسوب میشود. این ماده ارزش غذایی بیشتری نسبت به پودرهای پروتئین دارد.
همچنین پروتئین به کار رفته در این نان کاملا برای گیاه خواران مناسب و قسمت زیادی از نیاز روزانه را برآورده میکند. علاوه بر این نان تست پروتئین برای بهبود دستگاه گوارش نیز موثر می باشد.
نان تست پروتئین تهیه شده حاوی مقادیر زیادی از پروتئین، ویتامین های گروه ب، کلسیم، فیبر و آنتی اکسیدان میباشد که در رژیم غذایی سالم پیشنهاد میشود.
نان تست در تمام جهان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از مردم به خوردن نان تست علاقه دارند و در انواع وعدههای غذایی خود در کنار غذاهای گوناگون از آن استفاده میکنند.
حدود ۱۳ هزار سال پیش، در زمان پادشاه تات، مصریان حدود ۴۰ نوع نان میپختند و میخوردند. یکی از لطفهای مصریان به ما ساخت “کوره” و انواع مزههای نان بود. نانهایی بسیار خوشمزه که باعث شد، نانپزها و کورههایشان توسط یونانیها به یونان و اروپا برده شوند و اینگونه بود که نان تست غذای اصلی اروپای غربی شد.
نان تُست که به انگلیسی Toast گفته میشود یا نان برشتی، نوعی نان ورقه شده انگلیسی است که با قرار دادن آن در مقابل حرارت، برشته شده است. نان تست را میتوان با آرد گندم و آرد روگن (چاودار) تهیه کرد.
اگر در تهیه نان تست آرد روگن یا چاودار استفاده شده باشد، به دلیل اینکه این آرد تیره است نان تست به دست آمده هم تیره میشود که به تست سیاه معروف است. این نان در اکثر نقاط دنیا برای وعدهٔ صبحانه مصرف میشود.
نان تست را میتوان با مربا و مارمالاد مصرف نمود که بخش اصلی یک صبحانه انگلیسی را تشکیل میدهند. از نان تست برای تهیهٔ انواع ساندویچ هم استفاده میشود.
معمولاً روی نان تست کره یا مارگارین میمالند که این کره با حرارت نان تست شده آب میشود و جذب نان میگردد. فرانسویها عقیده دارند که چون خانههای مردم انگلستان خیلی سرد بود، آنها این نوع نان را اختراع نمودند تا با استفاده از حرارت نان، بتوانند کره را در سطح نان پخش کنند.
همچنین در رژیم غذایی افرادی که ناراحتی معده یا روده دارند این نوع نان به کار میرود. میتوان نان تست را به صورت تکههای ریز کرده و به آن ادویهجات و انواع چاشنی اضافه کرد. از این تکههای نان تست مزهدار، در انواع سالادها یا دیگر خوراکها استفاده میشود.
معمولاً نان تست را با قرار دادن داخل دستگاه برقی برشتهکن برشته میکنند. همچنین میتوان این نوع نان را داخل فر و روی سینی آن برشته و تست نمود.
انواع مختلفی از نان وجود دارد و هر کدام از نانها ارزش غذایی و بافت و طعم مخصوص به خود را دارند. جدای از منبع آردی که نان از آن تهیه میشود، تست کردن نیز تأثیرات مفیدی روی نان میگذارد.
نان را میتوان خیلی سریع و ساده فقط با یک تستر برشته کرد. در ادامه با ۶ خاصیت مصرف نان برشته یا تست شده در رژیم غذایی آشنا خواهیم شد.
مناسب برای افراد دیابتی
نان تست برای افراد دیابتی بسیار مفید است. زیرا میزان چربی و شاخص گلوکز در آن پایین است.
کاهش میزان چربی
نان مقداری چربی دارد. چربی نیز یکی از علتهای افزایش وزن است. اگر مشکل اضافهوزن یا دیابت دارید، مصرف نان تستشده برای سلامتتان مفید است.
مدیریت شاخص گلوکز
شاخص گلوکز، مانند چربی، ممکن است روی وزنتان تأثیر منفی داشته باشد. اگر دیابت دارید و هر روز نان مصرف میکنید، بهتر است نانهایی را مصرف کنید که شاخص گلوکز پایینی داشته باشند.
کاهش اسهال
از دیگر فواید نان تست میتوان به درمان اسهال اشاره کرد. این نوع نان حجم مدفوع را افزایش میدهد و جلوی اسهال را میگیرد.
کاهش حالت تهوع و استفراغ
احساس حالت تهوع و استفراغ از حالات ناخوشایند برای افراد است. در این وضعیت، بهترین انتخاب این است که مقداری نان تست همراه با شیر مصرف بکنید.
تأمین انرژی
نشاسته یکی از بهترین منابع برای تأمین انرژی است. نان تست نیز نشاسته دارد و شاخص گلوکزش پایین است. به همین دلیل، بخش زیادی از صبحانۀ بسیاری از افراد را نشاسته تشکیل میدهد.
یکی از بهترین انواع نان، نان تست است و افراد زیادی در سرتاسر جهان آن را مصرف میکنند. تست کردن نان موجب تغییراتی شیمیایی میشود که به افزایش عمر مفید نان کمک میکند. همچنین تست کردن نان، باعث میشود چربی و کالری آن کاهش پیدا کند.
هنگامی که نان خود را تست میکنیم، ارزش غذایی موجود در نان نیز تغییر میکند و این با مزایای زیادی همراه است. این نوع از نان برای افراد دیابتی بسیار خوب است؛ چرا که نان تست، نسبت به سایر نانهای موجود، چربی و شاخص گلیسمی کمتری دارد.
این دو عامل در سلامت افراد دیابتی نقش بسیار مهمی دارند. در نتیجه مصرف نان تست، بهجای سایر نانهای سنگین، به افراد دیابتی توصیه میشود.
به طور کلی، نان تست بسیار سبک است و بافت نرم و بسیار خوش طعمی دارد و دیرهضم نیست. هر نوع نان سفیدی به علت نداشتن سبوس و فیبر نسبت به نانهای کامل ضعیفتر است و بهتر است به عنوان نان اصلی استفاده نشود.
در واقع هرچه فرایند تصفیه آرد سبکتر باشد، آرد مواد مغذی بیشتری خواهد داشت. معمولاً آردهای تیرهتر پروتئین و فیبر بیشتری دارند. بهتر است همواره از نانهای تهیه شده از غلات کامل استفاده کنید. این نانها ارزش غذایی بالاتری دارند.
برای افزایش مواد مغذی نان، نان تستهای سبوسدار نیز وجود دارد که در تهیه آنها از آرد جو استفاده میشود. هر چند بافت این نانها کمی با نان تست متفاوت است، اما به هر حال از نظر تغذیه دارای فواید بیشتری هستند.
یکی از بهترین انواع نان، نان تست است و افراد زیادی در سرتاسر جهان آن را مصرف میکنند. تست کردن نان موجب تغییراتی شیمیایی میشود که به افزایش عمر مفید نان کمک میکند. همچنین تست کردن نان، باعث میشود چربی و کالری آن کاهش پیدا کند.
هنگامی که نان خود را تست میکنیم، ارزش غذایی موجود در نان نیز تغییر میکند و این با مزایای زیادی همراه است. این نوع از نان برای افراد دیابتی بسیار خوب است؛ چرا که نان تست، نسبت به سایر نانهای موجود، چربی و شاخص گلیسمی کمتری دارد.
این دو عامل در سلامت افراد دیابتی نقش بسیار مهمی دارند. در نتیجه مصرف نان تست، بهجای سایر نانهای سنگین، به افراد دیابتی توصیه میشود.
به طور کلی، نان تست بسیار سبک است و بافت نرم و بسیار خوش طعمی دارد و دیرهضم نیست. هر نوع نان سفیدی به علت نداشتن سبوس و فیبر نسبت به نانهای کامل ضعیفتر است و بهتر است به عنوان نان اصلی استفاده نشود.
در واقع هرچه فرایند تصفیه آرد سبکتر باشد، آرد مواد مغذی بیشتری خواهد داشت. معمولاً آردهای تیرهتر پروتئین و فیبر بیشتری دارند. بهتر است همواره از نانهای تهیه شده از غلات کامل استفاده کنید. این نانها ارزش غذایی بالاتری دارند.
برای افزایش مواد مغذی نان، نان تستهای سبوسدار نیز وجود دارد که در تهیه آنها از آرد جو استفاده میشود. هر چند بافت این نانها کمی با نان تست متفاوت است، اما به هر حال از نظر تغذیه دارای فواید بیشتری هستند.