نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

نان کروسان شکلاتی

Chocolate Croissant

نان کروسان بامبو

ترکیبات نان کروسان شکلاتی

آرد گندم، مارگارین، شکر، کرم کاکائو، بهبود دهنده های مجاز شیرینی تخمیری، تخم مرغ، گلوتن گندم، مخمر، نمک خوراکی تصفیه شده، پروپیونات کلسیم، آب تصفیه شده.

وزن محصول: ۴۷۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم شیرینی آردی تخمیری

۳۱۷

کیلو کالری

انرژی

۸/۷۱

گرم

پروتئین

۱۵/۱۳

گرم

چربی

۳۶/۵۳

گرم

کربوهیدرات

۱/۷۳

گرم

فیبر

ترکیبات نان تست پروتئین:

آرد گندم، مارگارین، شکر، کرم کاکائو، بهبود دهنده های مجاز شیرینی تخمیری، تخم مرغ، گلوتن گندم، مخمر، نمک خوراکی تصفیه شده، پروپیونات کلسیم، آب تصفیه شده.

وزن محصول: ۶۰ گرم

ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم شیرینی آردی تخمیری کروسان

۳۱۷

کیلو کالری

انرژی

۸/۷۱

گرم

پروتئین

۱۵/۱۳

گرم

چربی

۳۶/۵۳

گرم

کربوهیدرات

۱/۷۳

گرم

فیبر

نان کروسان بامبو

شیرینی آردی تخمیری با مغزی کرم کاکائو (۶۰ گرم)

انرژی ۱۹۰ کیلوگرم

قند ۷/۵ گرم

چربی ۹ گرم

نمک ۰/۳ گرم

اسیدهای چرب ترانس ۰/۱۴ گرم

اندک

متوسط

زیاد

کروسان شکلاتی بامبو

امروزه در بین نان و شیرینی‌های فرانسوی، نان کروسان محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده و در سرتاسر جهان از آن استفاده می کنند. کروسان که در زبان فرانسوی به آن Croissant گفته می‌شود، نوعی نان هلالی شکل است که معمولاً برای صبحانه صرف می‌شود.

یکی از انواع کروسان که در بسیاری کشورها رواج دارد کروسان شکلاتی (pain au chocolat) است. کروسان شکلاتی، در واقع کروسانی است که مغز آن با شکلات کاکائو پر شده است.

اگر چه در ایران بیشتر مردم کروسان را با مغز شکلاتی می شناسند، اما باید بدانید که نان کروسان انواع بسیار متفاوتی دارد. این نان همچنین به شکل هلالی یا صاف هم دیده می شود.

معمولاً اولین تصویری که بعد از شنیدن نام نان کروسان به ذهن هر کسی می‌رسد، صبحانه‌ای خوشمزه در شهر پاریس و اطراف برج ایفل است. در واقع بسیاری از مردم، «کروسان» یا همان «کروسانت» را جزو شیرینی‌های اصیل فرانسوی به حساب می‌آورند.

کروسان یک نان شیرینی بسیار خوشمزه و خوش طعم است و تقریباً هر زمانی می‌توان آن را میل کرد. اما فرانسوی‌ها به طور سنتی کروسان را به عنوان صبحانه و همراه با قهوه می‌خورند.

همچنین در صبحانه‌های بسیار مفصل فرانسوی‌ها در کنار نان کروسان انواع میوه‌های تازه، خامه، کره، مربا، آب پرتقال و قهوه هم سرو می‌شود.

البته نحوه سرو این نوع نان به زمانی که در اختیار دارید هم‌بستگی دارد. برای شاغلان هم جمع و جور بودن کروسان مزیت فوق‌العاده‌ای است و شاغلان و بچه مدرسه‌ای‌ها می‌توانند به راحتی کروسان را با خود همراه ببرند و در طول مسیر میل می‌کنند.

انواع نان تست بامبو