باگت در انواع مختلف خودش یک نوع نان فرانسوی دراز است که در دنیا محبوبیت فراوانی دارد و اغلب برای تهیه انواع ساندویچ از آن استفاده می شود. اما در ادامه برای اینکه ببینیم فرق نان باگت و نان ساندویچی از نظر ظاهری و مواد تشکیل دهنده در چیست؟ با “نان بامبو” همراه باشید.
نان باگت ساده یا ساندویچی
در واقع می توان گفت فرق نان باگت و نان ساندویچی در تفاوت نان باگت ساده و فرانسوی است. باگت ساده (اورجینال) معروفترین نوع باگت است که تقریبا در همه کشورها میتوان آن را پیدا کرد. فرانسویها اعتقاد دارند که اگر باگتها یک ملت باشند، قطعا باگت معمولی پادشاه آنها است.
این نوع باگت را با نام باگت کلاسیک نیز میشناسند. باگت کلاسیک بهعنوان نان ملی فرانسه شناخته میشود و بیشتر افراد عقیده دارند که حتی اگر به خوبی هم پخته نشده باشد، بازهم خوشمزه است.
این باگت که بهخاطر پوسته قهوهای مایل به طلایی آن شناخته میشود و بسیار ترد است و وزن هر عدد از آن به ۲۵۰ گرم میرسد. از باگت ساده برای تهیه انواع ساندویچ مانند ساندویچ پنیر استفاده میشود و میتواند به عنوان مکمل در کنار سوپ یا میان وعده صرف شود.
نان باگت فرانسوی
نان باگت یا همان نان ساندویچی از نان های حجیم خوشمزه و معروف در سر تا سر جهان می باشد و معمولا برای انواع ساندویچ استفاده می شود.
نان باگت فرانسوی نوعی از باگت است که نسبت به باگت کلاسیک کمی پهنتر و بلندتر است. این نوع نان بسیار نرم است. به خاطر ویژگیهایی که باگت فرانسوی دارد، آن را بهعنوان باگت همه کاره میشناسند.
چرا که با همه غذاها میتوان آن را نوش جان کرد. پوسته نرم باگت فرانسوی باعث شده که افراد زیادی از آن برای تهیه نان تست استفاده کنند. اندازه این نوع باگت بین ۷۵ الی ۱۰۰ سانتیمتر و باریک است بنابراین مقدار پوستهاش بیشتر از گوشتهاش است.
نان باگت در اجاقهای تزریق بخار پخته میشود، چرا که این اجاقها بدون استفاده از چربی یا روغن نان را مرطوب نگه میدارند. باگت در فرانسوی به معنی میله یا چوبدستی است و نامی است که به دلیل شکل باریک و دراز این نان انتخاب شده است.
امروزه باگت به نمادی از فرهنگ فرانسه تبدیل شده است، ولی سبک پختش آنقدرها هم کهن نیست و نانهای کهنتر مانند بول در این کشور بسیارند.
فرق نان باگت و نان ساندویچی
فرق نان باگت و نان ساندویچی در ایران مربوط به شکل و شمایل و نوع آردی است که ما ایرانی ها از آن استفاده می کنیم. در واقع نان باگت فرانسوی رنگی تیره تر دارد و با آرد پر از سبوس تهیه می شود.
اما نان باگت ساندویچی ما ایرانی ها از آرد سفید به همراه گاهاٌ جوش شیرین و برخی روغنی جات تهیه میشود. از لحاظ ظاهری نیز درون این نان سفید بوده و کوتاه تر از نان نان باگت فرانسوی است.
