ساندویچ کِلاب یک ساندویچ دولایه است که با قرار دادن مواد غذایی بین سه برش نان تست تهیه میشود. برای تهیه این ساندویچ دستورهای تهیه متفاوت و متنوعی وجود دارد. در ادامه قصد داریم کمی بیشتر با این ساندویچ آشنا شویم.
ساندویچها معمولاً در دسته فستفودها قرار میگیرند و انواع مختلفی دارند و بنا به ذائقه هر فردی میتوانند تغییر کنند. در صورتی که از علاقهمندان به خوردن انواع ساندویچها هستید، ساندویچ کلاب از آن خوشمزههای به یاد ماندنی است.
ساندویچ کلاب در واقع غذای محبوب آمریکاییهاست که به روشهای مختلفی تهیه میشود. ترکیبی از طعمها و رنگها در این ساندویچ جذابیت فوقالعادهای به آن میبخشد و آن را در دسته پرطرفدارترین غذاها قرار میدهد.
ساندویچ کلاب چیست؟
فست فودها یکی از غذاهای راحت و در عین خوشمزهای هستند که در دنیای امروز طرفداران زیادی دارند. یکی از فست فودهای خوشمزه که طرفداران زیادی هم دارد ساندویچ کلاب است.
ساندویچ کِلاب Club sandwich یک ساندویچ دو طبقه است که با قرار دادن مواد غذایی بین سه لایه نان تست برشته شده تهیه میشود. کلاب یکی از جذابترین انواع ساندویچ است.
برای تهیه این ساندویچ، از نان تست کلاب استفاده میکنند. نان تست کلاب هم نوعی نان تست خوشمزه و لطیف است که با آن ساندویچ کلاب درست میکنند.
معمولاً میان این ساندویچ پنیر و مواد پروتئینی و سبزیجات و تخم مرغ و سس و … مالیده شده و با چنگال اردور و یا سیخهای مینیاتوری اردور چوبی یا پلاستیکی و یا با خلال دندان طبقات به هم وصل میشوند. این کار باعث میشود که ساندویچ مثل یک لقمه منسجم راحتتر خورده شود.
هر چند که برای تهیه این ساندویچ به طور سنتی، گوشت بوقلمون را در لایه پایین و بیکن، کاهو و گوجه فرنگی را در لایه بالا قرار میدهند. گاهی این ساندویچ را به طور خاص، کلاب بوقلمون مینامند.
در ساندویچهای کلاب دیگر از مواد غذایی دیگری در لایه پایین استفاده میشود، به عنوان مثال در «کلاب مرغ» یا «کلاب رست بیف». این ساندویچها را هم به صورت سرد و هم گرم و تنوری و یا گریل و داخل ساندویچ ساز یا ساندویچ میکر نیز تهیه میکنند و گاهی به صورت مثلثی هم برش زده میشود.
بسیاری از ما ساندویچهای کلاب را با برشهای مثلثی میشناسیم که برای تهیه آن فقط کافی است، از قطر نانهای تست برش زده تا به شکل مورد نظرتان ساندویچ داشته باشید.
سس مایونز به عنوان چسب در این ساندویچ عمل میکند، به همین دلیل مهم است که تمام سطوح نان به آن آغشته شود. در غیر این صورت ساندویچ به راحتی از هم جدا میشود.
بسیاری از افراد ترجیح میدهند، از سینه مرغ پخته و ریز شده به جای ژامبون در این ساندویچ استفاده کنند. همچنین میتوانید لایههای کلاب را به سلیقه خودتان کم و یا زیاد کنید.