نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

طرز تهیه پنکیک در ۷ مرحله برای افراد مبتدی !

تصور کنید روز خود را با یک بشقاب پنکیک طلایی و ترد شروع کنید، عطر شیرین آنها در آشپزخانه شما موج می‌زند، و شما را به خوردن این صبحانه مغذی دعوت می‌کند همچنین طرز تهیه پنکیک در خانه به راحتی انجام می‌شود و با کمی صبر و حوصله می‌توانید از درست کردن و خوردن آن لذت ببرید.

آیا می‌دانید پنکیک برای اولین بار در کدام کشور تهیه می‌شود؟ پنکیک از غذاهای سنتی اسکاندیناوی است و قدمت آن به قرن‌ها پیش برمی‌گردد. این غذا در ابتدا به‌عنوان یک غذای ساده برای کشاورزان و دامداران تهیه می‌شد و یکی از  محبوب‌ترین غذاهای دنیا است که یک غذای اصلی برای صبحانه در سراسر جهان است که تاریخچه‌ای غنی و طعمی دل‌چسب دارد.

اگر دلتان یک صبحانه خوشمزه و مقوی می‌خواهد، با ما در این مطلب از نان بامبو همراه باشید تا طرز تهیه پنکیک را به شما آموزش دهیم.

 

طرز تهیه پنکیک

مواد لازم

  • آرد همه‌منظوره: یک فنجان
  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • نمک: یک چهارم چایخوری
  • شیر: یک پیمانه
  • روغن: سه قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: یک عدد
 

مرحله ۱.

برای تهیه پنکیک خوشمزه ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می‌ریزم و آن را کمی هم می‌زنیم تا بافت آن از هم جدا شود و کاملاً با هم ترکیب شوند.

تخم مرغ را با چنگال یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و رنگ آن روشن شود. برای اینکه پنکیک های شما پفکی تر شوند، تخم مرغ‌ها را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً کف کنند.

سپس شکر را به همراه وانیل را به آن می‌افزاییم و مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.

شکر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. وانیل را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا عطر آن به مایه پنکیک اضافه شود.

طرز تهیه پنکیک

مرحله ۲.

یک نکته مهم در مورد اضافه کردن وانیل این است که باید رعایت کنید. اگر وانیل را زیاد کنید، طعم پنکیک‌ها تلخ می‌شود. اما اگر وانیل را خیلی کم کنید، طعم پنکیک‌ها بی‌مزه می‌شود. مقدار مناسب وانیل برای پنکیک تقریباً به اندازه یک لیوان چای است. اگر این مقدار بسته به ذائقه شما ممکن است کمی بیشتر یا کمتر شود.

مرحله ۳.

حالا با همزن دستی را به خوبی هم می زنیم تا مواد با هم یکدست شوند. برای اینکه هم بهتر انجام شود، بهتر است که مواد را به بالاتر و در چند مرحله به همزن اضافه کنیم. به این ترتیب، هم زدن آسان تر می شود و مواد به خوبی با هم مخلوط می‌شوند.

سپس بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را اضافه می‌کنیم، بیکینگ پودر می‌شود که پنکیک‌ها پف دار شوند. نمک نیز به طعم پنکیک‌ها کمک می‌کند.

مخلوط آرد را چند مرتبه الک می‌کنیم تا کاملاً صاف و نرم شود. الک کردن آرد باعث می‌شود که آرد هوا بگیرد و پنکیک‌ها پف‌دارتر شوند.

مرحله ۴. طرز تهیه پنکیک تخم مرغ ها را اضافه کنید.

در این مرحله مخلوط آرد را پس از چند مرتبه الک کردن به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می‌کنیم و همگی مواد را خوب باهم مخلوط می‌کنید تا کاملاً صاف و یکدست شوند.

برای اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند، بهتر است که هم زدن را به آرامی و با حوصله انجام دهید. اگر هم زدن را بیش از حد انجام دهید، مایه پنکیک صاف می‌شود و پنکیک‌ها بعد از پختن خشک می‌شوند.

سپس شیر را کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و مواد را بیشتر می‌کنیم تا مایه پنکیک یکدست شود.

برای اینکه مایه پنکیک یکدست شود، باید شیر را به بالا و در چند مرحله اضافه کنیم. به این ترتیب، مواد به خوبی با هم مخلوط می‌شوند و مایه پنکیک یکدست می‌شوند.

همچنین، در حین اضافه کردن شیر، مواد را مرتباً مخلوط کنید تا مایه پنکیک یکدست شود.

طرز تهیه پنکیک

مرحله ۵.

در صورتی که شیر در دسترس نیست یا به هر دلیلی نمی‌توانید از شیر استفاده کنید می‌توانید از آب هم برای تهیه پنکیک استفاده کنید.

برای این کار، به جای شیر از آب استفاده کنید و مقدار آرد را کمی بیشتر کنید تا مایه پنکیک کمی صاف‌تر شود. همچنین، می‌توانید مقداری روغن یا کره را به مایه پنکیک اضافه کنید تا پنکیک‌ها نرم‌تر شوند.

پس از اینکه خمیر پنکیک آماده شد، یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

برای اینکه پنکیک‌ها به خوبی پخته شوند، باید تابه را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. اگر حرارت زیاد باشد، پنکیک‌ها از بیرون می‌سوزند و از داخل خام می‌مانند.

مرحله ۶. در طرز تهیه پنکیک مواد را داخل تابه به آرامی قرار دهید.

سپس با مقدار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید. برای این کار، مقداری روغن مایع را با یک برس یا دستمال آشپزخانه روی کف تابه بمالید. این کار باعث می‌شود که پنکیک‌ها به تابه نچسبند.حالا به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید.

بهتر است از یک ملاقه استفاده کنید تا پنکیک‌ها نازک‌تر و یکدست‌تر شوند.نیازی نیست که مایه پنکیک را پخش کنید؛ چون خودش باید به حدی شل باشد که خودش را پخش کند.

اگر مایه پنکیک خیلی صاف بود، می‌توانید مقداری شیر یا آب اضافه کنید تا شل‌تر شود.اجازه دهید حباب بزند.پس از اینکه مایه پنکیک در تابه ریختید، اجازه دهید تا حباب بزند. حباب زدن نشان می‌دهد که پنکیک در حال پخت است. وقتی حباب‌ها روی پنکیک ظاهر شدند، زمان برگرداندن آن فرا رسیده است.

طرز تهیه پنکیک

مرحله ۷.

پس از اینکه کف پنکیک سفید رنگ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز طلایی شود. برای این کار، از یک کفگیر یا قاشق استفاده کنید.

پنکیک را با احتیاط برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر نیز بپزد.هر دو طرف پنکیک طلایی شد، آن را از تابه خارج کنید و روی یک بشقاب قرار دهید.

پنکیک‌های آماده شده را به صورت دلخواه با انواع میوه‌های تازه فصل مثل توت فرنگی، موز، آناناس و یا انواع صبحانه‌های معمولی مثل عسل، انواع مربا، نوتلا و کره سرو کنید.

 

 

نکات مهم در هنگام طرز تهیه پنکیک

 

پنکیک یک غذای خوشمزه و ساده است که می‌تواند به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو شود. طرز تهیه پنکیک در ظاهر ساده است، اما نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شود تا پنکیک‌های خوشمزه و پف دار تهیه شوند. در اینجا چند نکته مهم در هنگام طرز تهیه پنکیک آورده شده است:

  • مواد اولیه با کیفیت را انتخاب کنید. آرد، شیر، تخم مرغ و سایر مواد اولیه مورد استفاده در تهیه پنکیک باید تازه و با کیفیت تا طعم و کیفیت پنکیک‌ها را بهبود بخشد.
 
  • مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. مواد به خوبی با هم مخلوط شوند تا مایه پنکیک یکدست شود. اگر مایه پنکیک بیش از حد هم زده شود، صاف می‌شود و پنکیک‌ها خشک می‌شوند.
 
  • مایه پنکیک را زیاد نگه داشت. مایه پنکیک را حداکثر تا ۳۰ دقیقه قبل از آماده شدن تا بکینگ پودر اثر خود را از دست ندهد.
 
  • تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر حرارت زیاد باشد، پنکیک‌ها از بیرون می‌سوزند و از داخل خام می‌مانند.
 
  • مقدار مناسبی روغن یا کره در تابه بریزید. مقدار روغن یا کره باید به‌اندازه‌ای باشد که کف تابه را بپوشاند.
 
  • مایه پنکیک را به اندازه یک ملاقه کوچک در تابه بریزید. اگر مایه پنکیک خیلی زیاد باشد، پنکیک‌ها کلفت می‌شوند.
 
  • پنکیک‌ها را زمانی که حباب زدند، برگردانید. حباب زدن نشان می‌دهد که پنکیک‌ها در حال پخت هستند.
 
  • پنکیک‌ها را زمانی که هر دو طرف آنها طلایی شد، از تابه خارج کنید.
طرز تهیه پنکیک

 

نحوه نگهداری و فریز کردن پنکیک

پنکیک‌ها را می‌توان به دو روش نگهداری کرد:

  • نگهداری در یخچال
  • پنکیک‌های پخته شده را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد. برای این کار، پنکیک ها را در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.
 
  • فریز کردن پنکیک

پنکیک‌ها را می‌توان تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد. برای این کار، پنکیک ها را در یک سینی قرار دهید و در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزنند. سپس، پنکیک های یخ زده را در یک کیسه یا ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

برای سرو پنکیک‌های یخ زده، آنها را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا در اتاق به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت یخ زدایی شوند. سپس، پنکیک‌ها را در تابه گرم کنید تا گرم شوند.

در اینجا چند نکته برای نگهداری و فریز کردن پنکیک آورده شده است:

  • پنکیک‌ها را قبل از نگهداری در یخچال یا فریزر کاملاً سرد کنید.
  • سپس آن را در ظرفی قرار دهید که فضای کافی برای یخ زدن آنها داشته باشید.
  • پنکیک‌ها را در یک لایه نازک در سینی فر قرار دهید تا به طور یکنواخت یخ بزنند.
  • پنکیک‌ها را در کیسه یا ظرف در قرار دهید تا از خشک شدن آنها جلوگیری شود.
 

با رعایت این نکات می‌توانید پنکیک‌ها را برای مدت طولانی نگهداری کنید و از آنها لذت ببرید.

 

سخن پایانی

پنکیک یک غذای ساده و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو شود. طرز تهیه پنکیک در ظاهر ساده است، اما نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شود تا پنکیک‌های خوشمزه و پف دار تهیه شوند. با ذکر نکاتی که در این مقاله است، می‌توانید پنکیک‌های خوشمزه و پف دار تهیه کنید و از طعم آنها لذت ببرید.