ساندویچ کلاب یکی از غذاهای راحت، سریع و در عین حال۶ خوشمزهای است که امروزه طرفداران زیادی دارند. در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ را برای شما عزیزان آماده کردهایم.
طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ بسیار فوری و راحت است و میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ لذیذ با سایت “نان بامبو” همراه باشید.
ساندویچ کلاب مرغ
ساندویچ کلاب به انواعی از ساندویچها گفته میشود که با نان تست معمولاً در دو طبقه با ۳ لایه نان برشته و تست شده تهیه میشود و در بین آنها مواد مختلف گذاشته میشود.
این ساندویچها را هم به صورت سرد و هم گرم و تنوری و یا گریل و داخل ساندویچ ساز یا ساندویچ میکر نیز تهیه میکنند و گاهی به صورت مثلثی هم برش زده میشود.
کلاب ساندویچ یکی از روشهای عالی برای تهیه کردن، یک غذای آسان و سریع و فینگرفودی است که امروزه خیلی ترند شده و بیشتر در ایام مهمانی و تولدها آن را درست میکنند. ولی میتواند گزینه خوبی برای وعده شام یا نهار ساده و یا ساندویچ برای مدرسه کودکان یا پیکنیک نیز باشد و بسیار سالم و خوشمزه است.
درست کردن این ترکیب غذایی محبوب آمریکاییها به زحمت و مواد غذایی زیادی نیاز ندارد و در سادهترین شکل آن تنها از نان، کره و پنیر تشکیل میشود و بسیار هم مقوی است. اما ساندویچ کلاب مرغ کمی به مواد بیشتری نیاز دارد که در ادامه لیست مواد لازم آن را میبینید:
مواد لازم برای یک ساندویچ کلاب مرغ
مواد لازم کلاب مرغ:
- پیاز – ۱ عدد
- هویج – ۳ عدد
- سینه مرغ – ۲۰۰ گرم
- مغز گردو – ۱ پیمانه
- خیارشور – ۳ عدد متوسط
- نان تست – به تعداد کافی
- سبزیجات معطر تازه – ۱ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه، برگ بو به مقدار لازم
مواد لازم سس:
- سس مایونز – ۳ قاشق غذاخوری
- ماست خامهای – ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش تازه – به مقدار کافی
- نمک و فلفل سیاه – به مقدار کافی
مواد لازم رومال:
- سس مایونز – به مقدار کافی
- پودر گردو – به مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ
برای آماده کردن این غذای فوری، میتوانید نان تست کلاب بامبو را از فروشگاهها تهیه کرده و یک ساندویچ کلاب حرفهای داشته باشید.
- آماده کردن مرغ
برای تهیه ساندویچ کلاب مرغ ابتدا سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه و برگ بو و پیاز ۴ قاچ شده درون یک قابلمه مناسب قرار میدهیم، سپس به اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد به قابلمه آب اضافه کرده و آن را روی حرارت متوسط قرار میدهیم. حالا اجازه میدهیم سینه مرغ به مدت ۱ الی ۱.۵ ساعت درون آب جوش بماند تا کاملاً پخته شود.
- آماده کردن سبزیجات
در ادامه سبزیجات معطر (پیازچه، جعفری و کمی شوید) را شسته و درون آبکش قرار میدهیم، تا آب اضافی شان کاملاً خارج شود. سپس سبزیجات معطر را ساطوری ریز خرد کرده و هویج را آبپز میکنیم و بعد با ورقه کن آنها را ورقه میکنیم. همچنین خیارشور و مغز گردو را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک کاسه مناسب میریزیم.
- ریز کردن مرغ
زمانی که سینه مرغ کاملاً آب پز شد، آنرا از قابلمه خارج کرده و از آب مرغ جدا میکنیم. آنگاه آن را به صورت خیلی نازک ریش ریش میکنیم. سپس آب مرغ را نیز صاف کرده و میتوانیم برای بعدها برای تهیه سوپ یا استاک مرغ از آن استفاده کنیم.
- مخلوط کردن مواد
حالا سبزیجاتی را که به صورت ریز خرد کرده ایم به همراه سینه مرغ، خیارشور و مغز گردو به کاسه اضافه میکنیم. در ادامه به سراغ درست کردن سس کلاب میرویم، برای این منظور سس مایونز را به همراه ماست خامه ای درون یک کاسه مناسب میریزیم.
- آماده کردن سس
در این مرحله سس و ماست را به خوبی هم میزنیم تا با هم ترکیب شده، سپس آب لیمو ترش تازه را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
- تهیه ساندویچ کلاب مرغ
حالا سس را به کاسه حاوی مواد کلاب مرغ اضافه کرده و به خوبی هم میزنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس سس به خورد مواد برود. در ادامه لبههای نان تست را جدا کرده و به صورت مثلث برش میزنیم.
روی یک نان تست کمی سس مایونز میزنیم و مقداری از مواد کلاب را روی نان تست میریزیم، سپس یک نان تست دیگر روی آن قرار داده و کمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند.
سپس هویجهای ورقه شده را روی آنها قرار داده و مقداری از مواد کلاب مرغ را ریخته و بعد یک نان دیگر روی آنها میگذاریم. حالا خط اتصال نانها را با مقداری سس مایونز رومال میکنیم.
- تزئین ساندویچ کلاب مرغ
حالا قسمتهای آغشته به سس مایونز را درون پودر گردو فرو برده و خارج میکنیم. در ادامه کلابها را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و به دلخواه با گوجه گیلاسی و جعفری تازه تزیین میکنیم.
نکات کلاب ساندویچ ژامبون
- بسیاری از ما ساندویچ کلاب را با برشهای مثلثی میشناسیم که برای تهیه آن کافی است نانهای تست را از قطر برش بزنید، تا به شکل مورد نظرتان ساندویچ داشته باشید.
- سس مایونز به عنوان چسب در این ساندویچ عمل میکند، به همین دلیل مهم است که تمام سطوح نان به آن آغشته شود. در غیر این صورت ساندویچ کلاب به راحتی از هم جدا میشود.
- تعداد لایههای کلاب سلیقهای هست و میتوان به دلخواه خود لایهها رو کم و زیاد کنید.