نان بروتچن
Brötchen Beard
ترکیبات نان بروتچن:
آرد گندم،خمیر مایه، روغن مایع (آفتابگردان)، شکر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده مجاز نان، آب آشامیدنی.
وزن محصول: ۵۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنوبوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان بروتچن:
۳۳۰
کیلو کالری
انرژی
۱۵
گرم
پروتئین
۸/۸۳
گرم
چربی
۴۱/۱۳
گرم
کربوهیدرات
۱
گرم
فیبر
ترکیبات نان بروتچن:
آرد گندم،خمیر مایه، روغن مایع (آفتابگردان)، شکر، نمک تصفیه شده خوراکی، بهبود دهنده مجاز نان، آب آشامیدنی.
وزن محصول: ۵۰ گرم
- تخمیر کامل با تکنولوژی موندیال فورنی ایتالیا
- تولید شده در محیط ۱۰۰٪ بهداشتی
- بدون دخالت دست
ارزش غذایی در ۱۰۰ گرم نان بروتچن:
۳۳۰
کیلو کالری
انرژی
۱۵
گرم
پروتئین
۸/۸۳
گرم
چربی
۴۱/۱۳
گرم
کربوهیدرات
۱
گرم
فیبر
سهم هر عدد نان بروتچن
انرژی ۱۵۱/۸ کیلوگرم
قند ۴/۲ گرم
چربی ۴/۴ گرم
نمک ۱ گرم
اسیدهای چرب ترانس ۰ گرم
اندک
متوسط
زیاد
نان بروتچن بامبو
نان بروتچن به نانهای بسیار کوچک گفته میشود که اندازه کوچک و لقمهای، بافت سفید و پوستهی ترد آن، این نان را برای استـفاده در کنار انواع غـذا مناسـب سـاخته است.
این نان نرم و لطیف اصالتی آلمانی داشته و در نقاط مختلف آلمان با اسم و اشکال مختلف تولید و به بازار عرضه میشود. از این نان برای ساندویچها و همچنین برای همبرگر و صبحانه نیز استفاده میشود.
این نان دارای لایه رویی برشته و مغزی نرم میباشد که به دلیل سفیده تخم مرغی است که به عنوان رو مال برای این نان استفاده میشود.
نان بروتچن محصولی با بافتی بسیار لطیف و طعمی دلچسب است که میتوان از آن در کنار مرغ و میگوی سوخاری، انواع خوراک، سوپ و یا به عنوان نان مینی برگر استفاده کرد.
این نانهای زیبا برای تهیه ساندویچهای کوچکی که معمولاً توی مهمانیها سرو میشوند عالی هستند. البته میتواند کمی بزرگتر باشد و به عنوان نان همبرگر از آن استفاده کرد.
در ضمن میتوانید مثل خود اروپاییها نانها را از وسط نصف کرده، مقداری کره بمالید و وسطشان مربا بریزید. اینگونه بروتچن میتواند نان صبحانه هم باشد. این نان همچنین مناسب برای تغذیه کودکان نیز میباشد.