نان بامبو

منو بامبو

نان باگت

ساده

  • باگت فرانسوی
  • مینی باگت فرانسوی

رژیمی

  • مینی روگن فرانسوی
نان ایتالیایی
  • چیاباتا
نان برگر
نان صبحانه
  • نان صبحانه
نان عصرانه
  • سیمیت
  • بریوش
  • شیرمال
  • کشمش و گردو
شیرینی لایه ای
نان سوخاری
  • پودر سوخاری
  • نان سوخاری

راه های ارتباطی

طرز تهیه نان تست سبوس‌دار

طرز تهیه نان تست سبوس‌دار

نان تست سبوس‌دار یکی از انواع نان‌های بسیار خوشمزه، مقوی و مفید برای لاغری است. به همین دلیل در این مطلب به آموزش طرز تهیه نان تست سبوس‌دار می‌پردازیم.

هر چند واقعیت امر این است که طرز تهیه نان تست سبوس‌دار و درست عمل آوردن آن، کار چندان ساده‌ای نیست! بنابراین اگر حوصله دردسر را ندارید و دلتان یک نان سبوس‌دار آماده می‌خواهد، نان تست سبوس برند “نان بامبو” می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد.

اما اگر همچنان دلتان می‌خواهد خودتان یک نان تست خانگی خوشمزه درست کنید، در ادامه با طرز تهیه نان تست سبوس‌دار با ما همراه باشید.

نان فواید مختلفی برای سلامتی دارد. همین فواید تغذیه‌ای نان برای بدن است که آن را به غذایی با ارزش در رژیم غذایی ما تبدیل کرده است. البته نانی که از آرد کامل و سبوس‌دار تهیه شده باشد، به طبع ارزش غذایی بالاتری نیز دارد.

نان تست سبوس‌دار از نان‌های خوشمزه و معروف فرانسوی بوده و بر کاهش وزن، عملکرد دستگاه گوارش و تحریک روده‌ها تأثیرگذار است و نیز برای لاغری مفید است.

رنگ نان سبوس‌دار نسبت به نان‌های دیگر کمی تیره‌تر است. از خواص مهم نان تست سبوس‌دار می‌توان به کمک به کاهش وزن، یبوست، احساس سیری طولانی، سلامت بینایی و کمک به بیماری‌های ورم معده اشاره کرد. همچنین مصرف این نان برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نیز بسیار مفید است.

در مطالب قبلی درباره اینکه سبوس و نان سبوس‌دار چیست؟ و فواید و مضرات آن کدام‌اند؟ و این که اصلاً چرا باید نان سبوس‌دار بخوریم؟ صحبت کردیم. در ادامه برای آشنایی بیشتر با این نوع نان و طرز تهیه نان تست سبوس‌دار با “نان بامبو” همراه باشید.

نان سبوس‌دار چیست؟

فواید، مضرات و ارزش غذایی نان‌ سبوس‌دار

چرا باید نان سبوس‌دار بخوریم؟ مزایای نان سبوس‌دار

طرز تهیه نان سبوس‌دار

 

مواد لازم تهیه نان تست سبوس‌دار

  • آرد سبوس‌دار گندم – ۲ پیمانه – ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید – ۱ پیمانه
  • خمیر مایه – ۲ و ۴/۱ قاشق چایخوری
  • شکر – ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک – ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر داغ – ۱ پیمانه
  • تخم مرغ – ۱ عدد
  • روغن مایع – ۲ قاشق غذاخوری

 

مراحل طرز تهیه نان تست سبوس‌دار

اگر در حال گرفتن رژیم لاغری هستید، حتماً این سؤال برایتان پیش آمده است که بهتر است کدام نان را بخوریم؟ چه نوع نانی کمک می‌کند که بیشتر سیر بمانیم و کمتر غذا بخوریم؟ یا اینکه بهترین نان برای لاغری کدام است؟

اگر قصد کم کردن وزن خود را دارید، باید از بهترین نوع نان استفاده کنید. خوردن نان‌های کامل کمک می‌کند تا لاغر شوید. نان‌های کامل به علت داشتن فیبر، کربوهیدرات و سایر مواد غذایی دیر هضم شده و در نتیجه زمان بیشتری در معده می‌ماند و متابولیسم شما را بالا می‌برد؛ در ادامه با طرز تهیه نان تست سبوس‌دار در ۷ گام با ما همراه باشید.

 

گام اول:

برای درست کردن نان تست سبوس‌دار در منزل ابتدا آرد سبوس‌دار به علاوه نصف آرد سفید و خمیر مایه به علاوه شکر و نمک را در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و مخلوط می‌کنیم.

 

گام دوم:

در قدم دوم از طرز تهیه نان تست سبوس‌دار، یک پیمانه شیر داغ را اضافه و با همزن برقی یا قاشق چوبی مواد را هم می‌زنیم. بعد تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و دوباره مواد را به هم می‌زنیم تا باهم مخلوط شوند.

 

گام سوم:

حالا نصف پیمانه آرد سفید باقی مانده را به صورت تدریجی و کم کم به خمیر اضافه می‌کنیم، تا خمیر سفت شود. در این حالت ممکن است به همزن فشار بیاید، پس بهتر است بقیه آرد را با دست به خورد خمیر دهیم؛ توجه کنید مقدار آرد گفته شده تقریبی است و آرد را تا حدی اضافه می‌کنیم که خمیر لطیف و نرمی داشته باشیم.

 

گام چهارم:

در این مرحله سطح کار را آرد پاشیده و سپس خمیر را روی سطح می‌گذاریم و با دست شروع به ورز دادن می‌کنیم. اگر احساس کردید خمیرتان هنوز خیلی چسبنده است، می‌توانید مقدار دیگری آرد را هم در حین ورز دادن به آن اضافه کنید.

برای ورز آمدن خمیر، آن را ۳۰ تا ۴۰ بار بر روی سطح کار می‌کوبیم و وقتی خمیر لطیف و یکدستی به دست آمد آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم استراحت می‌دهیم.

 

گام پنجم:

بعد از ۱۰ دقیقه خمیر را به شکل مستطیل باز کرده و از یک طرف خمیر را رول می‌کنیم. سپس انتهای خمیر را به بقیه خمیر چسبانده و بعد خمیر را داخل قالب ۲۰ در ۳۰ سانتی می‌گذاریم. یخ نازک روی خمیر می‌کشیم و در یک جای گرم به مدت نیم ساعت آن را استراحت می‌دهیم تا خمیر کمی پف کند.

 

گام ششم:

حالا زمان پخت نان تست سبوس‌دار ما رسیده است. برای این کار قالب را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سلسیوس به مدت ۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا بپزد.

بعد از ۱۵ دقیقه روی سطح نان را با فویل آلومینیومی می‌پوشانیم تا روی نان زیاد از حد تیره نشود و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه دیگر صبر می‌کنیم تا نان به طور کامل بپزد.

 

گام هفتم:

بعد از اینکه نان تست سبوس‌دار به طور کامل پخت، آن را از فر بیرون آورده و صبر می‌کنیم تا خنک شود و بعد آن را برش می‌زنیم. آنگاه می‌توانید این نان خوشمزه را به همراه کره و مربا و… سرو کنید.